About Artificial Factory

Who is Artificial factory?Artificial Factory is een bedrijf dat zich richt op Artificial Intellence oplossingen en integratie. Met behulp van bestaande data kunnen AI* oplossingen voor u gaan werken met behulp van Chatbots en data analyses, maar ook voor database vraagstukken en home automation en smart assistents ben je aan het juiste adres.


Met > 15 jaar ervaring in de IT sector als database beheerder, technisch applicatie beheerder en ontwikkelaar. ben ik mij de laatste jaren gaan specialiseren op databases, data en artificial intelligence en smart home automation. Ik maak hierbij gebruik van verschillende technieken en software zoals Watson, Microsoft AI, Amazon Sagemaker en Google Colaboratory.

Artificial Intelligence wordt steeds meer geïntegreerd in onze dagelijkse gebruiksvoorwerpen. En is onopgemerkt niet weg te denken. De impact zal de komende jaren alleen nog maar groter worden.

Kleine chips worden steeds meer uitgerust met AI rekenkracht, waardoor de kunstmatige intelligentie ook steeds meer buiten de data centrums is gaan plaatsvinden en de toepassingen lokaal ingezet kunnen worden zonder de data naar de cloud te hoeven versturen.

Kunstmatige intelligentie kan je inzetten om patronen in data te herkennen.

Zo kunnen veel smartphones foto’s categoriseren en kunnen chatbots de repeterende gebruikersvragen voor je afvangen

En internet of things (IOT) kunnen productieprocessen afvangen waardoor menselijke interactie niet meer nodig is.

Wil je als consument of bedrijf profiteren van deze impact neem dan contact op: info@artificialfactory.nl

Contact

Voor meer informatie kunt u contact openemen via info@artificialfactory.nl

Instagram

Het laatste nieuws vind je op twitter en instagram

The Button Factory

The button factory richt zich op nieuwe en gevestigde technieken en bied ook vrijblijvend technische oplossingen en adviezen via het blog. Het blog is engelstalig.